Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Їстівна Тейлор Свіфт: кондитерка спекла торт у вигляді поп-зірки

Важливо

Британська кондитерка Лара Мейсон напередодні Супербоула приготувала торт у формі Тейлор Свіфт у натуральну величину. Торт зображує співачку у світшоті Kansas City Chiefs – команди з американського футболу, за яку грає Тревіс Келсі, бойфренд співачки.

Про це повідомляє The Guardian.

Торт – це повнорозмірна Свіфт (зріст Тейлор – 180 см), яка тримає над головою трофей Суперкубка НФЛ. При цьому поп-зірка одягнена в червону толстовку “Канзас-Сіті Чіфс”. За цю команду, грає її хлопець-футболіст Тревіс Келсі.

Зазначається, що під шаром глазурі – торт “Червоний оксамит” з ванільним смаком. На його створення пішло 38 годин та 130 кг різних інгредієнтів. За словами кондитерки, вона любить працювати над такими великими тортами – до цього вона спекла великого Грінча.

Фото – Twitter/ Lara Cakes

Кондитерка зізналася, що це було складно. “Тейлор така гарна і її риси обличчя ідеальні. Люди розбиратимуть найдрібніші деталі, бо всі точно знають, як вона виглядає”, – розповіла жінка.

“Я завжди хотіла спекти торт у вигляді Тейлор Свіфт, тому що останні років 5 вона займала перші місця, де тільки можна. Вона мені дуже подобається, я не можу назвати себе переконаною “свіфті” (так себе називають найвідданіші фанати Свіфт, – ред.], але я дуже ціную її музику і той факт, що для жінок вона є взірцем для наслідування”, — сказала Мейсон.

Фото – Twitter/ Lara Cakes

За словами майстрині, на рішення спекти такий торт її також підштовхнуло любов її чоловіка до НФЛ.

Лара Мейсон також розповіла, що її шестирічні доньки-близнюки у захваті від її роботи. “Вони із задоволенням розповідали своїм друзям, що їхня мама – це леді, яка приготувала торт Тейлор Свіфт”, – сказала кондитерка.

Як розповідало раніше BitukMedia, британська кондитерка Емма Джейн витратила п’ять днів на створення свого торта для міжнародного фестивалю Cake International. Він на стільки схожий на короля Британії Чарльза ІІІ, що аж лячно, кажуть очевидці.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі