П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Таки у когось завузькі двері! Ведмідь проривався у дім через собачий вхід (ВІДЕО)

Важливо

Американка Емі Холт із міста Норт-Бенд штату Вашингтон поділилася кумедними кадрами із камери відеоспостереження. У її дім намагався потрапити ведмідь. Після наполегливих спроб пролізти через дверцята для собаки, він здався і повернувся у природу.

Про це повідомляє UPI.

“Відео абсолютно потішне. Але я тепер трохи переживаю, що колись прокинуся у своєму ліжку, а поруч зі мною ведмідь”, – каже Емі.

Як видно на відео, ведмідь досліджує вікна ґанку, а потім знаходить лазівку у вигляді входу для собаки. Тварина намагається кілька разів просунути голову у отвір, брязкає дверцятами. Однак, змирившись, ведмідь злазить з ґанку і йде геть.

“Ми живемо у сільській місцевості, і зустрічі із такими зайдами – це нормальне явище. Це те, що нам подобаєтьс найбільше у нашій місцевості”, – каже Емі.

Як розповідало BitukMedia, черговий курйозний інцидент стався біля американського озера Тахо. Ведмідь заліз у підвал до чоловіка. Пізніше на вхід до підвалу поставили огорожу від ведмедів, і звір опинився у пастці під будинком. Довелося викликати зоорятувальників.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі