Понеділок, 6 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Добре заховався – чоловік випадково спіймав ведмедя у своєму підвалі (ВІДЕО)

Важливо

Черговий курйозний інцидент стався біля американського озера Тахо. Ведмідь заліз у підвал до чоловіка. Пізніше на вхід до підвалу поставили огорожу від ведмедів, і звір опинився у пастці під будинком. Довелося викликати зоорятувальників.

Про це розповідає UPI.

Історію розповіли зооактивісти із організації BEAR League у Facebook. Вони кажуть, працюють, щоб ведмеді були в безпеці, живі та щасливі.

Тож історія сталася із одним із місцевих мешканців, ім’я якого не називають. Він побачив, як ведмідь залазить під будинок, і зателефонував чоловікові, що працює на нього, аби той приїхав і вигнав звіра.

Працівник сказав, що ведмедя у підвалі не бачив. Можливо, ведмідь виліз звідти, але щоб він не потрапив у підвал вдруге, працівник встановив спеціальнедротяне загородження від ведмедів.

Пізніше власнику будинку зателефонував сусід, і повідомив, що у того в підвалі таки ведмідь. І він не може вийти назовні, бо йому заважає загорожа. Довелося викликати  BEAR League, щоб ті звільнили ведмедя.

Зооактивісти насам кінець радять не намагатися відправити когось без досвіду і розуміння справи у підвал із ведмедем, а викликати їх.

Як розповідало BitukMedia, раніше біля Тахо користувач TikTok-a із ніком Tao Feng зняв відео, де його ледь не збило на лижній трасі ведмежа-підліток. Як написав чоловік, він побачив, що ведмежа так поспішало до матері.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі