Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Поспішало до матері – ведмежа ледь не збило лижників на трасі

Важливо

Користувач TikTok-a із ніком Tao Feng виклав відео, де його ледь не збило на лижній трасі ведмежа-підліток. Як написав чоловік, він побачив, що ведмежа так поспішало до матері.

Про це повідомляє ABCNews.

Подія сталася на американському курорті  Heavenly Ski біля гірського озера Тахо на території гірського ланцюга Сьєрра-Невада.

Чоловік розповідає, що він спускався лижною трасою близько 11 ранку 10 грудня. Аж раптом йому напереріз вискочило доволі велике ведмежа-підліток.

Чоловікові та тварині дивом вдалося розминутися. Як видно на відео, ведмежа вибігає із лісу, перетинає лижню та зникає за кучугурами снігу та деревами.

@tao7570

Almost hit a bear skiing down ridgerun Heavenly. Didn’t realize it was a bear until it was too close #Tahoe #LakeTahoe #tahoelife #travel #heavenly #ski #bear #wildanimals

♬ original sound – Tao

Лижник пише, що йому вдалося роздивитися, як ведмежа об’єдналося зі своєї матір’ю, що чекала його на протилежному боці лижної траси. Від цього стало трохи морально легше, каже чоловік.

Це не єдиний ведмідь, якого лижник зустрів на озері Тахо. Учора він виклав відео, де ведмідь спокійно обідає у траві, поки довкола нього ходять люди.

Як розповідало BitukMedia, у США у штаті Північна Каліфорнія мама-ведмедиця та двоє ведмежат набилися у мінівен та замкнулися там. Поліції довелося використовувати мотузку, аби звільнити розбишак.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі