Понеділок, 13 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Родина ведмедів замкнулася в авто – довелося викликати копів (ВІДЕО)

Важливо

У США у штаті Північна Каліфорнія мама-ведмедиця та двоє ведмежат набилися у мінівен та замкнулися там. Поліції довелося використовувати мотузку, аби звільнити розбишак.

Про це повідомляє UPI.

Помічники шерифа округу Евері Томас Гуін і Скотт Брей прибули на виклик, коли їм повідомили, що ведмежа-підліток залізло на дах мінівена. Коли ж роздивилися, вони з’ясували, що мають справу із трьома тваринами – й усі вони закрилися всередині машини.

Обдивившись авто, копи з’ясували, що акумулятор розрядився, тож передні двері можна відкрити. Вони причепили мотузку до ручки з боку водія, потягнули – і таким чином відкрили дверцята для мами-ведмедиці.

Самиця вибігла і відбігла від машини, але не втекла. Вона стояла повіддаль і спостерігала за тим, що буде відбуватися далі.

Двоє її ведмежат, які були у салоні, не змогли перелізти через сидіння і вибратися на зовні. Тоді Брей відкрив задні двері. Таким чином усі тварини опинилися на свободі.

Машина була орендована. Ведмеді наробили у салоні шкоди на тисячі доларів.

Брей попереджає – машину треба зачиняти, хоч ви на природі, хоч у місті.

“Якщо ви, наприклад, у горах, то це не значить, що довкола не так вже й багато людей, які могли б потрапити до вас у авто, то це не значить, що авто не треба закривати. Так же само й коли ви у місті. Тварини можуть розблукувати дверцята і потрапити всередину”, – каже помічник шерифа.

Як повідомляло BitukMedia, в Америці ведмідь барибал підкрався до відпочивальників, відкрив гриль та з’їв просто з решітки 10 котлет. Запив грабіжник їх дієтичною “Колою”. У цей час поруч сновигав його товариш, який лишився голодним.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі