П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Жоден Волдеморт не постраждав – поліція затримала чоловіка із чарівною паличкою

Важливо

Співробітники одного із готелів у британському графстві Лестершир викликали копів через підозрілу особу із нібито великим ножем. Насправді ж чоловік мав при собі “чарівну паличку” у стилі Гаррі Поттера.

Про це повідомляє ВВС.

Курйозний випадок стався вранці минулої неділі у англійському селі Ендербі. Співробітники місцевого готелю повідомили, ніби один із відвідувачів ходить із великим ножем.

Копи, які прибули на місце, побачили, що мають справу із фанатом Гаррі Поттера, який мав при собі чарівну паличку. Чоловіка затримали біля ліфта. Він посміявся, що нікого не поранив і “тут немає жодних слідів Волдеморта”. Посміявшись, фаната книг Джоан Роулінг копи відпустили.

Користувачі соцмереж теж жартують із ситуацію. Кажуть, можна створювати нове закляття – “Експекто патруль-мен”, на додачу до уже відомого захисного закляття у світі Гаррі Поттера “експекто патронум”.

Як розповідало BitukMedia, курйозний випадок стався у британському курортному селищі Чапел Сент-Леонардс у Англії 6 вересня минулого року. Перехожі вигулювали собак і помітили через вікно кав’ярні групу людей, які лежать на підлозі. Вони вирішили, що це масове ритуальне самогубство, і викликали копів. Насправді люди займалися медитацією.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі