П’ятниця, 17 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Сеанс колективної медитації прийняли за масове ритуальне самогубство

Важливо

Курйозний випадок стався у британському курортному селищі Чапел Сент-Леонардс у Англії 6 вересня. Перехожі вигулювали собак і помітили через вікно кав’ярні групу людей, які лежать на підлозі. Вони вирішили, що це масове ритуальне самогубство, і викликали копів. Насправді люди займалися медитацією.

Про це заклад Seascape Cafe, де відбувалося заняття, повідомив у Facebook.

Кав’ярня знаходиться у ТРЦ North Sea Observatory. Там можна відвідати кав’ярні, зайнятися шопінгом та, як витікає із назви, поспостерігати за Північним морем та дикою природою, а також відвідати виставки та інші мистецькі заходи.

Тож того вечора у Seascape Cafe відбувалася лежача медитація. Але о 21:30 її перервала поліція.

“Шановна громадо! Будь ласка, зверніть увагу – вечорами в Обсерваторії відбувається багато занять із йоги. Ми не частина якоїсь божевільної секти чи клубу звихнутих”, – написали у Seascape Cafe.

Також вони подякували поліції за пильність.

“Не можемо собі й уявити, про що вони подумали”, – пишуть працівники кав’ярні.

“Можу запевнити, що все минуло безпечно і ми насолодилися чудовим вечором медитації і йоги. Моє серце з тими, хто вважає мене убивцею, але можу вас запевнити – я просто створюю простір для глибого розслаблення” – написала у коментарях ведуча сеансу.

Як розповідало BitukMedia, до 54-річного Світа Вуда – колишнього британського полісмена із графства Ессекс – навідалися кілька екіпажів правоохоронців. Сусіди повідомили про крики жінки із його будинку. Насправді ж звуки видавав один із 22 папуг Вуда.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі