П’ятниця, 10 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

До експолісмена навідалися колеги – з його будинку чули крик жінки. Все закінчилося сміхом

Важливо

До 54-річного Світа Вуда – колишнього британського полісмена із графства Ессекс – навідалися кілька екіпажів правоохоронців. Сусіди повідомили про крики жінки із його будинку. Насправді ж звуки видавав один із 22 папуг Вуда.

Про це повідомляє UPI.

“Коли вони приїхали, я подумав – боже, що я зробив”, – пригадує Вуд. Але як тільки він відкрив двері двом полісменам, побачив, що ті сміються.

“Не хвилюйся, друже, схоже, ми розібралися”, – сказав один із офіцерів.

Поліцейські зрозуміли, що звуки могли видавати папуги. Вуд каже, що трирічний Фредді був якраз дуже голосним напередодні. Папуг якраз переселили в іншу кімнату, і вони так волали, що хтось дійсно міг подумати, що когось убивають чи ґвалтують, додає власник.

Господар додає, що дивується, чому цього не сталося раніше. Він тримає папуг уже 21 рік. Серед його улюбленців – різні види макао, два папуги виду амазон, вісім папуг Крамера та хвилястий папужка.

Як повідомляло BitukMedia, поліцейські американського міста Енід у штаті Оклахома прибули за викликом і стали свідками курйозу. Люди чули, як хтось відчайдушно волав про допомогу. Обшукавши територію, правоохоронці з’ясували, що звуки видає “дуже засмучений” самотній козел.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі