Середа, 22 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Рух Тарзанів” – чому люди стрибають деревами, як мавпи (ВІДЕО)

Важливо

Рух Тарзанів” (Tarzan Movement) набирає популярності на Заході. Його послідовники – поважні люди – стрибають деревами, як шимпанзе. Засновник руху Віктор Мануель Флейтес із Куби каже, що це спосіб позбутися жалюгідного існування і сцілитися духовно.

Про це пише New York Post.

Із зовнішнього боку, “Рух Тарзанів” – це фітнес-тренд, який полягає у ходінні на чотирьох, лазанні між гілками дерев, імітації крику шимпанзе і взагалі у плеканні своєї внутрішньої горили.

Таку регресію розвитку людини Флейтес розглядає як своєрідну протиотруту від сучасного суспільства. Зараз він має 180 тис. підписників у Instagram по всьому світу. За свої заняття і тренінги Тарзан нашого часу бере небагато – $12 за раз.

“Коли я залажу на дерево я роблю це повільно й обережно, я намагаюся вивчити його. Це ніби завести нового друга”, – каже засновник “Руху Тарзанів”. Це все дає зв’язок із нашим тваринним корінням, пояснює він.

Оскільки звичайний людям складно поводитися, як мавпа, 24/7, Флейтес радить для початку хоча б походити на чотирьох.

“Ми походимо із сімейства мавп. Я думаю, настав час визнати цей наш тваринний бік. Давайте перейдемо від нашого божевільного міського способу життя до чогось простого. Живи як Тарзан”, закликає Флейтес в одному із роликів в Instagram.

Як розповідало BitukMedia, 53-річний американський художник Матт Буа побудував “фантaстичне містечко” із мотлоту у хащах біля міста Кетскілл, штат Нью-Йорк. Зробив він це вручну за допомогою друзів.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі