Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Не мотлох, а інсталяція – художник побудував “фантастичне містечко” у хащах

Важливо

53-річний американський художник Матт Буа побудував “фантaстичне містечко” із мотлоту у хащах біля міста Кетскілл, штат Нью-Йорк. Зробив він це вручну за допомогою друзів.

Про це повідомляє New York Post.

Буа називає своє творіння “фантастичним скульптурним парком між дерев” b-Home Studio. Також він каже, що це “міфічне перепрофільоване місто” і “сукупність невеликих автентичних експериментальних будівель”.

Буа розповів, що він мріяв про таку інсталяцію ще із середини 1990-х, аж ось у 2006-му купив за $33 тис. клаптик землі площею в 11 га. За останні 17 років звів там понад 30 будиночків.

Буа каже, що хотів побудувати будиночки, у яких можна було б жити. Для їх будівництва запросив усіх своїх друзів. Тепер використовує “містечко” як робочу студію, а живу у хуторі поблизу.

Серед будівель, які вийшли – невелика башта, обшита грамплатівками, ведмідь із колючого дроту, “Будинок цикади” із наповнених брудом мішків

Як повідомляло BitukMedia, aмериканець зі штату Каліфорнія 35-річний Роберт Бретон покинув роботу і переїхав до Гаваїв, де оселився у будинку на дереві. Чоловік каже, живе зараз життя своєї мрії.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі