Субота, 20 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Чоловік покинув роботу і переселився до будинку на дереві на Гаваях (ВІДЕО)

Важливо

Американець зі штату Каліфорнія 35-річний Роберт Бретон покинув роботу і переїхав до Гаваїв, де оселився у будинку на дереві. Чоловік каже, живе зараз життя своєї мрії.

Історію дивака розповідає New York Post.

Бретон веде блог про своє життя у TikTok та YouTube. Там він показав, як голими руками побудував свій будинок, як збирає дощову воду – використовує тільки таку – і самостійно вирощує овочі.

До 2020 року Роберт працював касиром і бакалійній крамничці. Потім він купив близько 1 тис. м. кв землі на Гаваях за $29,8 тис. і подував там на дереві двоповерховий будинок.

Загаль площа його будиночку – 18,5 кв.м. Нижній поверх знаходиться над землею на висоті 1,65 м. Висота самого будинку – 6 м. Розміри стін – 4,3 м на 4,3 м приблизно. Будівництво зайняло два роки. Інтер’єр включає раковину, полиці, матрац-футон та ліжко.

Під час дощів Роберт збирає воду із даху у великий резервуар об’ємом близько 1 тис. л. Там вона проходить фільтрацію, після чого підводиться до кранів у його будинку.

Чоловік називає себе “Тарзаном поза зоною досяжності”. Причину переїхати на острів називає бажання поріднитися із гавайською флорою та фауною.

Гроші Роберт заробляє із продажу БАДів. На сайті своєї компанії закликає інших іти його стопами. У нього є телевізор, планшет та телефон. Усе це чоловік заряджає від сонячної панелі на 400 ватт. $25 на місяць він платить за WiFi-роутер.

Їжу чоловік вирощує у теплиці, зокрема там зростає зелена квасоля, брокколі, буряк, салат і морква.

Як повідомляло BitukMedia, пара з трьома маленькими дітьми з британського міста Кембридж вирішила відмовитися від міського комфорту та пожити у дощових лісах Амазонії.  Рік і три місяці сім’я Діккенс буде проживати в джунглях Амазонки, спати у гамаках та уникати таких небезпек, як змії та найбільша у світі отруйна багатоніжка.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі