Вівторок, 23 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Подалі від міста: пара з трьома дітьми вирішила виїхати в джунглі Амазонії

Важливо

Пара з трьома маленькими дітьми з британського міста Кембридж вирішила відмовитися від міського комфорту та пожити у дощових лісах Амазонії.  Рік і три місяці сім’я Діккенс буде проживати в джунглях Амазонки, спати у гамаках та уникати таких небезпек, як змії та найбільша у світі отруйна багатоніжка.

Про це розповідає The Mirror.

Грег Діккенс, якому зараз 36 років, та його дружина Гуен Бредбері, якій 35, познайомилися 15 років тому на олімпіаді з біології. Через чотири роки вони знову зустрілись у нічному клубі. У них завязався роман, що переріс у шлюб. У подружжя зараз троє дітей – п’ятирічна Тальфа, трирічний Мартес та однорічна Лутра Діккенс.

Подружжя вирішило взяти творчу відпустку на роботі та провести рік і три місяці у джунглях Гаяни разом з дітьми. Грег змалку мріяв пожити в джунглях. Вони з дружиною  планували таку подорож цілих десять років. Вартість поїздки, за їхніми підрахунками, становитиме близько 30 тисяч фунтів.

Грег Діккенс та його дружина Ґуен Бредбері під час медового місяця в Австралії. Зображення – Грег Діккенс

У джунглях вони планують спати в гамаках і жити серед небезпечних тварин. Варто згадати, що в Гайані водяться бразильський мандрівний павук, який вважається найотруйнішим павуком у світі, та найотруйніша у світі багатоніжка. 

Під час підготовки до мандрівки британці відмовилися від обіднього столу та почали їсти їжу, розкладену на підлозі. Вони привчають дітей до гострої їжі, адже у традиційній кухні Гайани використовується значна кількість перцю чилі.

Сім’я прилетить до Джорджтауна, столиці Гайани, де вони розберуться з візами, перш ніж полетіти до Летема. Фото – Getty Images/iStockphoto

Експедиція Деккенсів розпочнеться у квітні. Сім’я відлетить до столиці Гайани – Джорджтауна. Після перельоту у них буде два дні, щоб купити обладнання для яхти на сонячних батареях та вирішити питання з візами. Після цього вони полетять до населеного пункту Летем, а звідти на джипі до початкової точки двотижневого тренувального курсу. Андерс Андерсон стане їхнім інструктором з виживання в джунглях. Чоловік навчить їх виживати у джунглях, переміщатися річкою, знаходити їжу та захищатися від хижаків.

Данський інструктор з виживання в джунглях Андерс Андерсон. Зображення – Instagram

Під час навчання сім’я попливе річкою до станції Міжнародного центру збереження та розвитку тропічних лісів Івокрама –  звідти вченими крізь джунглі прокладено багатокілометрові шляхи. Сім’я подорожуватиме під патронатом організацій захисту дикої природи. Є домовленість, що Грег і Ґуен займуться збором даних про тварин. Ця інформація допоможе зоопаркам покращити умови утримання тварин.

Як повідомляло раніше BitukMedia, двоє британських ветеринарів подорожують світом у машині швидкої допомоги, яку вони придбали на eBay. Пара Лоуренса Доді та Рейчел Ніксон разом зі своїм собакою в дорозі вже близько року. В їхніх планах відвідати понад 50 країн світу. А ще –  встановити світовий рекорд Гіннеса на найдовшу навколосвітню подорож у швидкій.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі