Понеділок, 13 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Люди не отримують пошту – усіх листонош розлякав яструб

Важливо

На вуличному дереві міста Остін у американському штаті Техас оселився яструб. З того часу район перестали відвідувати листоноші, а місцеві остерігаються виходити на вулицю – птах пікірує на людей і дзьобає в голову.

Про це повідомляє UPI.

Поштова служба США в Остіні повідомила мешканцям вулиць Мілам Плейс і Кенвуд-авеню, що їм доведеться особисто приходити до поштового відділення.

“Ми завжди намагаємося надати найкращі послуги, але безпека наших працівників перед усім”, – прокоментували листоноші.

Місцевий мешканець Альфред Дель Барріо каже, що йому навіть подобається переховуватися під птаха – він забігає під накриття чи на випередки мчить до свого авто і ховається в салоні.

А ось його брату, який нещодавно був разом з ним на ранковій пробіжці, поталанило менше – яструб напав на нього і вдарив у потилицю.

“Брат подумав, що я дав йому потиличника, хоча я не роблю цього уже 15 років”, – каже Альфред.

Біолог Блейк Хендон із Департаменту парків та дикої природи Техасу каже, що яструб, очевидно, захищає кладку. Зараз якраз сезон, коли птахи побудували гнізда і відклали яйця.

Агресія птаха має втихнути, коли пташенята стануть достатньо великими, щоб літати. Зазвичай це займає 6-7 тижнів після того, як вони вилупляться.

Як повідомляло BitukMedia, cпівробітники служби диких тварин у американському місті Санта-Круз, у штаті Каліфорнія, намагаються вловити 5-річну самицю-видру. Вона уже тричі за вікенд викрала дошку для серфінгу і вирушила на ній у море.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі