Четвер, 28 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Чоловік потрапив за ґрати через копію Ferrari, зроблену зі старої Toyota

Важливо

26-річний італієць із міста Асті їздив на старенькому авто Toyota MR2, яке переробили на копію гоночного авто Ferrari F430. Тепер він потрапить за ґрати – у саморобному суперкарі виявили контрафактні справжні деталі від Ferrari.

Про це повідомляє Corriere Torino.

Фінансова поліція провела цілу операцію “Жеребець” із затримання власника авто. Хоча при детальному огляді вони з’ясували, що це дійсно Toyota, деякі деталі викликали питання.

Зокрема, емблеми, логотипи та оригінальні механічні такі як диски, гальмівні супорти, передній і задній капот, колісні арки та кермо фактично були замінені на такі, які нагадують деталі моделі Ferrari 2004-2009 років.

Достеменно не відомо, сам власник так переробив авто, чи купив його вже у зміненому вигляді. Однак відсидіти за ґратами доведеться саме йому. А авто відправили на штрафний майданчик.

Як повідомляло BitukMedia, cтартап з Кремнієвої долини (США) сподівається зробити революцію в транспорті. Компанія Alef Aeronautics починає з пасажирів, готових заплатити 300 тис. доларів за життя без заторів. Це ціна літаючого автомобіля Alef Model A. Електрокар здатний злітати та приземлятись вертикально. Його створив виходець з Києва Євген Духовний.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі