Неділя, 19 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Щастя, звідки не чекала – власниця вілли зробила покоївку мільйонеркою

Важливо

59-річна француженка Катрін Делакот, яка жила у Тайланді, лишила своїй покоївці спадок у 100 млн тайських бат – близько $2,7 млн. Європейка була смертельно хворою на рак і, як припускають, покінчила із життям. А гроші лишила 49-річній жінці на ім’я Наттавалай, яка за нею доглядала.

Про це повідомляє The Straits Times.

Катрін знайшли нещодавно мертвою на острові Самуї в провінції Сурат Тані. Тіло виявили у готелі типу вілли, який їй належав. Жінку застрелили, і причини смерті встановлює слідство, хоча припускають суїцид.

Однак довести це не можливо. Камера спотереження у ванній кімнаті, де було вбито жінко, під таким кутом, що не дає можливість побачити справжні події.

Після смерті господині Наттавалай, яку Катрін називала просто “Тім”, заявила поліції, власниця залишила їй віллу та територію площею 0,32 га довкола неї.

А також розкішний автомобіль, деякі коштовності в сейфі та трохи готівки на банківському рахунку.

Фото: https://www.nst.com.my/

Таке повідомлення прийшло від Катрін через месенджер Line. Також француженка попросила доглянути за трьома котенятами. А також лишила ще дві інші вілли, які дісталися їй від чоловіка Вінсента, з яким вона розлучилася.

“Тім” працювала на француженку 17 років. Вона має алібі – її не було на віллі під час смерті жінки. Труп знайшов прибирач басейнів. Поруч із тілом жінки знайшли пістолет.

Перед смертю Катрін заплатила за “комуналку” та інтернет і лишила Наттавалай півмільйона бат на похорони.

Однак гроші “Тім” може не отримати, якщо тайська влада виявить якісь маніпуляції. Вілла була зведена легально, але тепер юристи перевіряють прозорість роботи компанії, яка володіла готелями. Катрін була співзасновницею фірми разом із двома тайцями. І якщо були порушення, влада може активи компанії просто розпродати.

Як розповідало BitukMedia, нащадки датського масляного магната Ларса Еміля Брууна чекали рівно 100 років, щоб нарешті отримати та розпорядитись своєю спадщиною у 72 млн доларів. І це не їхній вибір! Долю масштабної колекції монет визначав заповіт.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі