Понеділок, 20 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Коли надто спекотно – медведиця із дитинчатами навідалася на подвір’я з басейном (ВІДЕО)

Важливо

Користувач Instagram @RICKYMARTINEZ87 опублікував відео із родиною ведмедів. Мати та двоє дітлахів завітали на його подвір’я в американському місті Монворія, штат Каліфорнія. Ведмедиця занурилася у воду, а малечу зацікавила надувна іграшка для басейну у формі ведмежати.

Про це повідомляє UPI.

У серії відео, які виклав чоловік, видно, як ведмедиця одразу пірнає у басейн, а ведмежата бігають по краю, не наважуючись спуститися у воду. Також дитинчат зацікавила надувна коричнева іграшка.

Потім ведмеді прогулюються заднім двором, а мати ведемедиця чухає спину об велике дерево (аби побачити це, треба прокрутити “карусель” оригінального поста в Instagram). Дитинчата ж намагаються на те дерево вилізти, але їм не вдається.

“Крутість зашкалює! Нова родина ведмедів у місті. І це найменші ведмежата, яких ми бачили. Сподіваємося, вони виростуть здоровими і щасливими”, – написав Родрігез.

Журналісти ж попереджають, що ведмедів приваблюють запахи, тож якщо вони внюхають щось смачне на подвір’ї, можуть навідатися в гості.

Як розповідало BitukMedia, група ведмедів-барибалів із парку Woburn Safari Park у англійскому графстві Бедфордшир покаталася на водному велосипеді у вигляді лебедя. У ведмежому вольєрі утворилося чимале озеро через тривалі дощі, тож доглядальники вирішили побавити своїх підопічних.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі