Неділя, 19 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Швейцарський армійський ніж вирішили випускати без ножа

Важливо

Виробник швейцарських армійських ножів Victorinox працює над створенням кишенькового ножа без леза. Компанія зіткнулась з посиленням правил носіння холодної зброї по всьому світу.

Про це голова компанії Карл Ельзенер розповів у інтерв’ю виданню Blick.

Торік жителя Японії оштрафували за те, що він мав при собі швейцарський ніж Victorinox. Наслідком стало посилення правил носіння холодної зброї по всьому світу, зокрема у Великій Британії та азійських країнах. У цих регіонах ножі можна брати із собою лише для роботи або активного відпочинку.

За словами Ельзенера, на деяких ринках ніж асоціюється зі зброєю. У той самий час, мультитули бренду використовуються для різних цілей, наприклад, дрібного ремонту. Замість леза компанія може додати інструменти для велосипедистів.

Інший представник Victorinox також підтвердив, що “посилення регулювання обігу ножів у різних країнах — серйозна проблема для компанії”, хоча їхня продукція і не належить до категорії “холодна зброя”.

Victorinox – найбільший виробник швейцарських ножів. Компанія була створена в місті Ібах у кантоні Швіц у 1884 році. На експорт іде 80% продукції бренду. Її продукція поставляється, наприклад, швейцарської армії та NASA.

Як розповідало раніше BitukMedia, волонтерка заснувала бренд прикрас із гільз задля допомоги коханому.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі