П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Оце шаленство! – фанатка надіслала зірці “Дюнкерка” 8 тис. листівок, і сіла за ґрати

Важливо

35-річна бразилійка Міра Карвалью надіслала своєму крашу – зірці фільму “Дюнкерк”, британському співаку Гаррі Стайлзу – 8 тис. листівок менш як за місяць. Суд міста Гарроу посадив її за це до в’язниці на 3,5 місяці і заборонив відвідувати концерти нині 30-річного Стайлза.

Про це повідомляє ВВС.

Жінку звинуватили у сталкінгу – нав’язливому переслідуванні людини. Мірі заборонили на 10 років відвідувати будь-які заходи, де виступатиме Гаррі. Також заборонили відвідувати північно-західний район Лондона, де живе артист, будь-як контактувати із ним прямо або опесередковано та відправили на 14 тижнів за ґрати.

Також Міра має заплатити Стайлзу компенсацію у розмірі 134 фунтів стерлінгів – $165,8.

Міра визнала у суді, що займалася сталкінгом, і сказала, що усвідомила, що це викликало стрес та тривогу у Гаррі.

Карвалью оселилася у хостелі на заході Лондона у грудні минулого року і звідти тероризувала Стайлза своєю увагою. Родина жінки не знала, що вона у Британії.

Жінка надсилала “зірці” написані від руки листи. Також вона замовляла онлайн листівки, які приносили до будинку, де живе артист. Сереж них деякі були на весільну тематику, каже прокурор.

Як повідомляло раніше BitukMedia, 60-річна британка Альфі Мелеял отримала призначену їй листівку із запізненням у майже 27 років. Королівська пошта каже – “стараємося із усіх сил”. А жінка дивується тому, що листівка взагалі “вижила” стільки часу.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі