Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Але ж пережила стільки! – листівку доправили жінці із запізненням у 27 років

Важливо

60-річна британка Альфі Мелеял отримала призначену їй листівку із запізненням у майже 27 років. Королівська пошта каже – “стараємося із усіх сил”. А жінка дивується тому, що листівка взагалі “вижила” стільки часу.

Про це повідоляє ВВС.

Листівка насправді нагадала Альфі про не найприємніший період її життя. Тоді жінка розійшлася зі своєю партнерко Менді.

І мати Менді, Ейлін, надіслала Альфі слова утіхи і висловила сподівання, що дві жінки таки лишаться друзями. Сталося це у 1997-му.

Альфі каже, що навіть не знала, що листівка існує. І не знає, де вона була стільки часу. Вона каже, що це дивовижно, що листівка збереглася. І їй приємно було дізнатися, що колись давно хтось про неї подумав.

Жінка каже, що першою її реакцією був шок.

“Я подумала, що це якийсь жарт, але була приємно враженя тим, хто відправник листа, і мене це зачепило”, – каже Альфі.

Але я історія має ще один поворот. Ейлін відправила листівку за попередньою адресою, де жиле Альфі. За 27 років жінка встигла переїхати. І листівку отримала спочатку Джекі Гілл.

Вона теж не могла повірити, що їй доправили листа із 1997-го. Але подумала, що для Альфі там може бути щось значиме. Тож Джекі розшукала жінку і зрештою вручила їй листівку.

Альфі каже, що вони такі дійсно досі контактують із Менді і зустрічаються принаймні раз на рік. Тож побажання Ейлін збулося.

А представник Королівської пошти прокоментував, що, якщо вже щось потрапило у поштову систему, то його доправлять адресату.

Як показує цей випадок, навіть із запізненням у майже 30 років.

Як повідомляло BitukMedia, лист британського письменника Джона Толкіна виставлять на аукціон Hanson Ross. Цей лист автор “Гобіта” і “Володаря перснів” надіслав маленькому шанувальнику на Різдво 1961 року, його орієнтовна ціна — $10—13 тис.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі