Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Ресторан пропонує пляшку вина безкоштовно за відмову від телефону

Важливо

Ресторан Al Condominio  в італійському місті Верона дарує пляшку вина відвідувачам, які здають свої телефони під час їжі. Анджело Лелла, який відкрив заклад у березні, прагне таким чином заохотити клієнтів спілкуватися один із одним.

Про це повідомляє The Guardian.

“Ми хотіли створити заклад, який буде відрізнятися від інших”, – каже Лелла. Пояснює – дав своїм гостям можливість обирати.

“Клієнти можуть відмовитися від технологій, насолоджуючись разом. Технології стають проблемою – немає потреби дивитися на свій телефон кожні п’ять секунд, але для багатьох людей це як наркотик… Таким чином у них є можливість відкласти свій пристрій і випити хорошого вина”, – каже ресторатор.

Телефони можна здати при вході, їх закривають у коробці на замок. Клієнт отримує ключ. Показавши ключ офіціанту, можна отримати безкоштовну пляшку вина.

Також можна написати рев’ю на свої страви. Той, хто залишить найбільш яскраве рев’ю, отримає безкоштовно страву при наступному візиті.

Ініціатива знайшла велику підтримку серед гостей. 90% клієнтів відмовляються від телефонів, каже Лелла.

Як повідомляло раніше BitukMedia, американський ресторан Toccoa Riverside лишає за собою право включити додаткові $50 до рахунку клієнта, якщо діти відвідувачів надто галасують. “Нема поваги – нема обслуговування”, – написали вони у своєму меню.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі