Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

НАСА просять допомогти із пошуками Нессі

Важливо

Шотландська організація Центр озера Лох-Несс шукає виходи на американське космічне агентство НАСА з проханням допомогти у пошуку чудовиська Нессі. Нещодавно прилади у воді вловили дивні звуки.

Про це повідомляє Sky News.

Еймі Тодд, менеджер з маркетингу Центру Лох-Несс, сподівається, що мислиці на Нессі зможуть знайти контакти із керівництвом НАСА на вмовити його керівництво допомогти у пошуку Лохнеського чудовиська.

“Ми сподіваємося зв’язатися з ними завдяки силі соцмереж. Ми сподіваємося, що настанови експертів НАСА допоможуть нам знайти відповіді на завдання квесту, у якому ми зараз”, – каже Тодд.

Цьогорічне дослідження буде присвячене 90-річчю експедиції, профінансованої сером Едвардом Маунтіном. Під час неї 20 чоловіків з біноклями та камерами стояли навколо озера Лох з 9 ранку до 6 вечора, починаючи з 13 липня 1934 року та триваючи протягом п’яти тижнів. Було зроблено близько 21 фотографії, але жодна не була визнана переконливою.

Минулого року у озері Лох-Несс провели найбільше за весь час дослідження. Воно завершилося тим, що гідрофон вловив гучний підводний шум, а також було кілька можливих фактів появи Нессі.

Загалом же за 90 років уже зібрано  1156 свідчень існування Лох-неського чудовиська.

Як повідомляло BitukMedia, вчений перевірив гіпотезу про те, що лох-неське чудовисько могло бути гігантським вугром, і спростував її. Наукову статтю Фло Фоксона оприлюднив науковий журнал JMIR Publications.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі