Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Це вам не кози! – бегемот-утікач наробив галасу у передмісті (ВІДЕО)

Важливо

До містечка Грассі-Парк – передмістя Кейптауна у Південній Африці – навідався гіпопотам. Тварина втекла із місцевого заповідника.

Про це повідомляє UPI.

Мешканці містечка зняли на фоо та відео, як бегемот прориває огорожу в природному заповіднику Рондевлей і йде блукати житловими вулицями відразу після опівночі минулої суботи.

Загнати у глухий кут тварину вдалося на подвір’ї місцевого мешканця на ім’я Ашрафф Шварц.

“Моя 74-мама дивилася із будинку, як бегемот іде просто до наших дверей. Вона була дуже наляканою. Поліція стояла за межами нашого двору”, – пригадує чоловік.

“Потім він розвернувся і побіг до дороги. Але спочатку зламав мою стіну і перестрибнув через неї. Гіпопотами – небезпечні тварини, а цей міг когось і вбити. Заповіднику варто краще подбати про міцність своїх огорож заради нашої безпеки”, – каже Шварц.

Бегемот-втікач, очевидно, посварився із домінуючим самцем у заповіднику і рятувався від нього, припускають офіційні особи.

Поліція та рейнджери змогли загнати гіпопотама назад до вольєру. Ніхто із людей не постраждав.

Як повідомляло BitukMedia, в Арлінгтоні (штат Техас, США) кози-утікачки заблокували рух на дорозі і ловити їх довелося поліцейським. До мережі потрапило відео з місця інциденту.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі