Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Вільні кози: поліцейським довелося пасти десятки тварин (ВІДЕО)

Важливо

В Арлінгтоні (штат Техас, США) кози-утікачки заблокували рух на дорозі і ловити їх довелося поліцейським. До мережі потрапило відео з місця інциденту.

Про це повідомляє CBS News.

27 лютого місцевих поліцейських викликали близько 7-ї ранку, щоб упіймати близько 60 кіз, які заважали дорожньому руху.

“Що за безлад. Вперед, цапи! Повертайтеся туди, звідки прийшли. Хто ж знав, що ми пастимемо кіз”, – каже поліцейський у ролику.

Людям одразу стало цікаво, звідки ж взагалі взялися кози. Протягом двох тижнів тварини мали знаходитись в закритій частині Арлінгтонського каньйону Кристал, а не блукати вулицями.

За словами місцевої влади, до міста привезли сотні кіз, щоб очистити місцевий заповідник від бур’янів та чагарників. Це необхідно, аби запобігти потенційним пожежам, які можуть виникнути через сухі чагарники. Крім того, тварини, поїдаючи бур’яни, природним чином удобрюють територію та обробляють ґрунт.

“Ми лише хотіли очистити ліс від чагарників. Але в результаті кози втекли і почали їсти газони в чужих дворах”, — сказав голова компанії-підрядника, найнятої містом для прибирання.

Є припущення, що відкрити вольєр з козами міг якийсь місцевий бігун.

Незважаючи на масову втечу кіз, влада зазначила, що не отримувала скарг від місцевих жителів, а тому і наступного року чекають сотні одиниць рогатої худоби у своїй локації.

Як розповідало раніше BitukMedia, сімом вівцям в американському місті Патерсон, штат Нью-Джерсі вдалося уникнути смерті. Сміливиці вирвалися зі скотобійні і розбіглися по місту. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі