Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Семеро овець-щасливиць утекли із бійні – їх прихистили зоозахисники

Важливо

Сімом вівцям в американському місті Патерсон, штат Нью-Джерсі вдалося уникнути смерті. Сміливиці вирвалися зі скотобійні і розбіглися по місту. Служба контролю за тваринами відловила їх, але до м’ясників вівці не повернулися. Тварин прихистили зоозахисники.

Про це повідомляє UPI.

Вівці завдали чимало клопоту копам і службі контролю за тваринам у Патерсоні, адже о 5 ранку понеділка змогли прорватися через загорожу скотобійні. Спочатку вдалося вибратися чотирьом вівцям, потім ще трьом.

“Їх було важко зловити, — каже офіцер служби контролю за тваринами Джон Декандо. – Але за допомогою пасток команді вдалося затримати втікачок. Одну посадили в поліцейську машину, іншу — у вантажівку притулку для тварин, а третю— в іншу поліцейську машину, перш ніж їх відвезли до притулку для тварин, які постраждали від насилля”.

П’яту вівцю схопили біля магазину Sealy Mattress у Патерсоні, шоста – проривалася у заклад кондитерської із пончиками Dunkin’ Donuts. Сьома вівця забрела аж до сусіднього міста Фейр-Лон.

“Я точно знаю, куди вони йшли. Вони йшли у безпечне місце, ” – каже Декандо. Тепер овець поселили у притулку Skylands Sanctuary & Animal Rescue – там доглядають тварин, які постраждали від насилля.

“Вони пробудуть на карантині, їх оглянуть лікарі, вакцинують. А потім вони долучаться до 43 інших овець”, – розповідають у притулку.

Як повідомляло раніше BitukMedia, поліція британського міста Плімута провела операцію із затримання лебедя, який розгулював дорогою. Пташку виловив у затоці та приніс до міста місцевий п’яний чоловік.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі