Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Рибальський човен опинився в центрі шаленого акулячого бенкету (ВІДЕО)

Важливо

Біля берегів Луїзіани човен американця Діллона Мея потрапив в оточення десятків – якщо не сотень голодних акул. За словами очевидців, було відчуття, ніби поверхня води буквально “закипає”.

Про це повідомляє New York Post.

Це точно була риболовля, яка запам’ятається. На відео, знятому біля узбережжя Венеції, штат Луїзіана, акули буквально обліпили човен. Морські хижаки б’ються об борт, обливають рибалок океанськими бризками.

На щастя, ціллю акул були не люди. Хижаки накинулися на скупчення планктону та дрібної рибки, який намагався знайти прихисток біля дна човна. 

Мей розповів, що він і його друзі сподівалися зловити жовтого тунця, коли поверхня води несподівано почала вирувати. Спочатку вони вважали, що метушня – це “кипіння тунця”, термін, який використовується для опису божевілля від годування, через яке вода здається такою, що кипить. Сподіваючись зловити риби для себе, рибалки попливли просто назустріч цьому місиву.

“Потім ми побачили, що це були акули, які полювали на дрібну рибу, нічого подібного раніше ми не бачили. Човнів з креветками теж не було поблизу!” — пояснив Мей.

Все закінчилося тим, що акули використали човен рибалок як свою перевагу і притиснули здобич до її дна.

Раніше BitukMedia розповідало, що зустрічі з людьми роблять акул більшими та агресивнішими.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі