Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Бодібілдер проковтнув десятки монет та магнітів заради успіхів у спорті

Важливо

В Індії бодібілдер навмисно проковтнув 39 монет і 37 магнітів. Чоловік був упевнений, що це допоможе йому досягти успіхів у спорті. Він вважав ці металеві предмети джерелом цинку.

Про це повідомляє Asian News International.

26-річний чоловік потрапив у відділення невідкладної допомоги лікарні у столичному окрузі Делі зі скаргами на блювоту та біль у животі, що тривали понад 20 днів. Пацієнт не міг нічого їсти. Як розповіли родичі бодібілдера, він почувався зле, бо протягом кількох тижнів ковтав монети та магніти.

Рентген показав, що в черевній порожнині чоловіка знаходяться десятки сторонніх предметів. Індієць потребував термінової операції, під час якої з’ясувалося, що магніти та монети знаходилися у двох різних скрутах його тонкого кишечника. Магніти стягували дві петлі та травмували орган.

Рентгенівський знімок пацієнта.

У шлунку бодібілдера також знайшли велику кількість металевих предметів. Медики витягли з черевної порожнини пацієнта загалом 39 монет та 37 магнітів. Після хірургічного втручання він відновився у лікарні та був виписаний за сім днів.

Як з’ясувалося, чоловік страждає на психічні розлади. Він пояснив, що з’їв монети, оскільки вбачав в них джерело цинку, який сприятливо позначиться на стані його здоров’я. На його думку, це допомогло б йому досягти успіхів у бодібілдингу. Магніти пацієнт з’їв для того, щоб монети якнайдовше залишалися в кишечнику і насичували організм цинком.

Як розповідало раніше BitukMedia, хлопчика, який проковтнув 20 магнітів, врятували лікарі столичного “Охматдиту”. Всі вони знаходились у різних частинах шлунково-кишкового тракту, проте були зʼєднані між собою. Дитина знайшла магніти в іграшковому конструкторі. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі