Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Поліція зупинила найстарішу порушницю дорожнього руху

Важливо

У ніч проти 12 березня поліція італійського містечка Бондено, що у регіоні Емілія-Романья, провінція Феррара, оштрафувала 103-річну Джузеппіну Молінарі за небезпечне водіння.

Про це повідомляє Bild.

Італійку зупинили після того, як місцеві жителі о першій ночі поскаржилися на шум від автомобіля, що їздив колами по центральній площі містечка.

Перевіряючи водійку, правоохоронці спочатку не могли повірити своїм очам. Тому що в таку пізню годину вона виявилась, мабуть, найстарішою порушницею дорожнього руху в Італії, а можливо, навіть в Європі. За документами Джузеппіні Молінарі 103 років.

Поліцейським Джузеппіна розповіла, що поверталася додому від друзів і заблукала. Під час перевірки документів з’ясувалося, що в літньої жінки на два роки протерміновані водійські права водія та немає страховки на автомобіль.

У результаті Джузепіну оштрафували, а її автомобіль евакуювали на штрафмайданчик. Поліцейські також підвезли довгожительку додому.

Як розповідало раніше BitukMedia, у Словаччині у селі Штеруси поліцейська камера на дорозі зняла авто, яке перевищило швидкість. За кермом сидів пес. За що саме оштрафували власника авто – невідомо.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі