Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Від 57 різних типів “нещасних випадків”: з’явився перший у світі страховий поліс від плям кетчупу

Важливо

Компанія Heinz Arabia запустила перший у світі страховий поліс, який захищає від неприємностей, пов’язаних із кетчупом. Нова страховка має на меті полегшити стрес і незручності, пов’язані із щоденними розливами, бризками та плямами кетчупу. Пропозиція діє для жителів ОАЕ.

Про це розповідає Insurance Journal.

Дослідження Heinz Arabia показали, що 48% покупців стикаються з прикрощами при вживанні кетчупу. У компанії вважають, що вирішили цю проблему, створивши унікальний страховий продукт.

Надихнувшись незліченними публікаціями в соціальних мережах, що демонструють нещасні випадки, пов’язані з кетчупом, Heinz Arabia розробила комплексний пакет страхування і виплат.

Фото – Heinz Arabia

57 різних типів “нещасних випадків” – від прикрої краплі на сорочці до зіпсованої вечірньої сукні – тепер не затьмарять день шанувальників кетчупу. Жителі Об’єднаних Арабських Еміратів тепер можуть отримати компенсацію за плями на одязі, килимі, шпалерах і навіть за пролитий на шерсть домашнього улюбленця соус. Heinz обіцяє “швидку та безпроблемну” компенсацію, яка може включати послуги клінінгу, пральні та навіть спа-процедури.

Пассант Ель Ганнам, керівник відділу маркетингу Kraft Heinz MEA, сказав: “Ми в Heinz знаємо, що любов наших шанувальників до нашого кетчупу іноді може зашкалювати. Саме тому ми запроваджуємо страхування від кетчупу, щоб перетворити неприємні моменти на чисту радість і зручність для наших відданих шанувальників, дозволивши їм безтурботно насолоджуватися інцидентами, пов’язаними з кетчупом”.

Подати заявку на відшкодування можна на сайті компанії або в соціальних мережах за хештегом #HeinzKetchupInsurance.

 

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Допис, поширений Heinz Arabia (@heinzarabia)

Як розповідало раніше BitukMedia, у США Національна рада з хот-догів та сосисок оголосила війну кетчупу і заборонила їсти його з хот-догами.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі