Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Рік не міг зняти коробку з голови – бродячий пес знайшов нову родину (ВІДЕО)

Важливо

Собака породи кане-корсо, якого прозвали Бер (“Ведмідь”), провів із головою у пластмасовій пастці майже рік. Державні служби з охорони тварин узбережжя Мексиканської затоки США змогли звільнити пса. Тепер він знайшов нову родину.

Про це повідомляє UPI.

Представників кажуть, що про Бера місцеві повідомляли багато разів. Але допомагати йому не вдавалося. Зрештою Міська мобільна служба догляду за тваринами та Мобільний окружний притулок для тварин об’єднали сили та звільнили собаку 21 лютого.

Бер одразу втік, але пізніше його відловили та віддали до притулку. Пса узяв до себе місцевий зоозахисник Марті Міллер.

Бер тепер буде служити амбасадором служби тварин, проводячи дні, вітаючи публіку в міському притулку, перш ніж піти додому з Міллером увечері.

“У собаки, який привернув стільки громадської уваги, не було б проблеми із бажаючими взяти його додому. Але ми вирішили, що краще було б віддати його людині, яка стільки часу провела, намагаючись забрати його із вулиць”, – каже директор Міської мобільної служби догляду за тваринами.

Як повідомляло BitukMedia, пес Рекс протягом восьми років чекав на березі Дніпра у Черкасах господаря-рибалку, який загинув. Тепер нарешті він знайшов нову родину.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі