П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Водія оштрафували, бо його собака перевищив швидкість за кермом

Важливо

У Словаччині у селі Штеруси поліцейська камера на дорозі зняла авто, яке перевищило швидкість. За кермом сидів пес. За що саме оштрафували власника авто – невідомо.

Про це повідомляє Insider.

Місцеві правоохоронці кажуть, що не повірили своїм очам, коли переглядали кадри із порушниками дорожного руху. За кермом одного із авто сидів пес. Машина перевищила швидкісне обмеження і їхала зі швидкістю 11 км/год.

Правоохоронці відшукали власника авто. 31-річний чоловік переконує, що собака неочікувано застрибнув йому на руки під час руху. Однак поліція не вірить – не схоже, що це сталося раптово.

Копи поставилися до ситуації із гумором і навіть написали жартівливу сценку про це на своїй сторінці у Facebook. Там коп просить собаку показати своє водійське посвідчення, а той відповідає, що немає.

Однак власника авто оштрафували. Щоправда, не уточнюють за що, – за перевищення швидкості чи за порушення правил перевезення тварин.

Як розповідало BitukMedia, водій із американського штату Небраска переробив своє авто, аби катати на пасажирському сидінні величезного бика породи ватуссі. Поліція від такого в шоці.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі