Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Струмінь пива збив робітника з ніг – виробник вигадав спритний маркетинговий хід (ВІДЕО)

Важливо

Через поломку клапана на пивоварні Back Channel Brewing Co. струмінь газованого напою збив працівника із ніг. Випадок потрапив на відео. Тепер пивоварня назвала рештки пива новим сортом Blow Back і продає його як лімітовану серію.  

Про це повідомляє UPI.

Пивоварня Back Channel Brewing Co. знаходиться у американському місті Спрінґ-Парк у штаті Міннесота. Курйозний момент пивоварі самі опублікували на сторінці у Facebook.

Як видно на кадрах, робітник (його звати Брендан) перевіряє прилади на цистерні. У цей час відлітає клапан, чоловіка б’є у груди струмінь пива і відкидає його подалі. Брендан швидко схоплюється на ноги на, борючись із тиском напою, поспішає усунути аварію.

У цистерні було пиво сорту ІРА – індійський пейл-ель, а саме новоанглійський ІРА. Тепер виробник назвав його Blow Back (“Зворотній удар”). І рекламує залишки напою із цистерни як ексклюзив. “Лімітована серія (що очевидно)” йдеться у відео.

Як повідомляло BitukMedia, невідомий зловмисник потрапив на іспанську винарню Cepa 21 у муніципалітеті Вальядолід і відкрив металеві контейнери із напоєм. Чоловік обирав найдорожчі сорти – Horcajo та Malabrigo. Збитки від втрати 60 тис. л напою склали близько 2,5 млн євро.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі