Середа, 1 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Фінальний відлік – ведуча ВВС випадково показала непристойний жест глядачам (ВІДЕО)

Важливо

Ведуча новин британського ВВС Маріам Моширі випадково показала середній палець у прямому ефірі. Журналістка виправдовується – рахувала час до початку ефіру і невдало пожартувала.

Про це повідомляє Інститут масової інформації.

Відео поширив на YouTube-сторінці британський таблоїд TheMirror. На ньому видно, як ведуча новин демонструє середній палець, нахиливши голову і піднявши брови. Потім швидко прибирає його і з кам’яним виразом обличчя починає випуск.

На своєму аккаунті у мереж Х(Twitter) Моширі перепросила за курйозну ситуацію. Пояснила, що це був особистий жарт у команді новин.

“Привіт усім, учора на самому початку години ми з командою трохи жартували між собою. Поки режисер давав мені зворотний відлік, я вдавала, ніби рахую від 10 до 0… показуючи цифри на пальцях. Тобто показуючи від десяти пальців до одного. Коли ми дійшли до одиниці, я жартома розвернула руку з піднятим пальцем, не усвідомлюючи, що це потрапить в об’єктив”, – написала Маріам.

“Я цього не планувала й перепрошую, якщо образила чи засмутила когось. Я не “показувала середній палець” глядачам – та й нікому насправді. Це був дурний жарт, адресований невеличкій групі моїх колег”, – пояснила вона.

Як повідомляло BitukMedia, австралійського поліцейського засудили за погрозу застрелити колегу, який нібито хотів розповісти йому фінал стрічки “Топ Ган: Меверік”.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі