П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Засуджений умовно: поліцейський погрожував колезі пістолетом за спойлери до фільму “Топ Ган”

Важливо

Австралійського поліцейського засудили за погрозу застрелити колегу, який нібито хотів розповісти йому фінал стрічки “Топ Ган: Меверік”.

Про це пише ABC.

Інцидент стався ще у травні 2022 року. Тоді 26-річний співробітник поліцейського відділку Сіднея Морган Ройстон жартома запропонував своєму 30-річному колезі, констеблю Домініку Гейнору, розкрити фінал нового блокбастера з Томом Крузом, який той ще не встиг подивитися.

У відповідь Гейнор спочатку розсміявся, а потім дістав з кобури пістолет і направив його у бік Ройстона. Сказав, що застрелить, якщо той скаже бодай один спойлер до фільму. Ройстон замовк.

Згодом чоловік звільнився з правоохоронних органів. За його словами, через випадок з Гейнером у нього розвинулася депресія. Тоді екс-поліцейський вирішив звернутися до суду.

У матеріалах справи зазначається, що Гейнор сказав: “Я застрелю тебе”, перш ніж наставити пістолет на Ройстона. Також у документах наголошується, що палець Гейнора знаходився на стволі пістолета, а не на спусковому гачку, і він сміявся протягом всього інциденту.

Адвокат Гейнора наполягав у суді, що його клієнт визнав свою помилку – він порушив правила поводження з вогнепальною зброєю. При цьому констебль заперечував будь-який злий намір або намір залякати колегу. За словами Гейнора, це була безглузда витівка. Адвокат Гейнора зазначив, що його клієнт кається і готовий принести Ройстону вибачення.

У своєму вироку суддя відзначив перевищення повноважень Гейнора щодо його молодшого колеги. В результаті Гейнору оголосили обвинувальний вирок і вручили ордер на громадські виправні роботи на два роки (100 годин громадських робіт).

Як розповідало раніше BitukMedia, помічник американського шерифа округу Гіллсборо у штаті Флорида Скот Прачт отримав наймиліший виклик у своєму житті. Місцевий хлопчик зателефонував 911. Коли коп прибув на місце, малюк пояснив, що захотів просто обійняти Скота.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі