Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Дійсно важливe завдання – хлопчик викликав копа, аби обійняти його (ВІДЕО)

Важливо

Помічник американського шерифа округу Гіллсборо у штаті Флорида Скот Прачт отримав наймиліший виклик у своєму житті. Місцевий хлопчик зателефонував 911. Коли коп прибув на місце, малюк пояснив, що захотів просто обійняти Скота.

Про це розповідає New York Post.

Усе почалося, коли Прачтеві диспечер сказав, що із одної адреси у містечку Ріверв’ю надійшов дзвінок, який обірвався. Коп вирушив перевірити.

Коли він подзвонив у двері, вийшла жінка, яка була дуже здивована, що до неї навідалася поліція. Прачт запитав, чи телефонувала вона 911? У відповідь жінка покликала до дверей сина і спитала, чи телефонував той.

“Ну, я хотів обійняти його!”, – сказав малюк і підбіг до копа.

Жінка перевірила телефон сина, і побачила, що той дійсно телефонував у службу порятунку.

“Я знав, що ваш номер 911”, – сказав хлопчик.

Прачт пояснив малому, що телефонувати на цей номер треба, лише коли ти в біді або хтось зі знайомих у біді, або коли надзвичайна ситуація.

Останнє, що видно на відео, – Прачт говорить по рації: “10-4. Пацан просто хотів обіймів”. 10-4 – це код, який означає “все гаразд, усе спокійно”.

Як повідомляло BitukMedia, 10-річний хлопчик та його 11-річна сестра викрали вночі мамин седан та проїхали на ньому 321 км швидкісною трасою. Так школярі із міста Норт-Порт у американському штаті Флорида помстилися мамі за те, що вона забрала гаджети та відправила спати.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі