П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Образилися на маму – школярі викрали авто і проїхали на ньому 320 км

Важливо

10-річний хлопчик та його 11-річна сестра викрали вночі мамин седан та проїхали на ньому 321 км швидкісною трасою. Так школярі із міста Норт-Порт у американському штаті Флорида помстилися мамі за те, що вона забрала гаджети та відправила спати.

Про це повідомляє CNN.

21 вересня близько 4 ранку шериф округу Алачуа зупинив седан, власниця якого вночі заявила, що авто викрали, а разом з ним зникли її двоє дітей. Поліція отримала орієнтування і наказ у разі виявлення провести примусову зупинку транспортного засобу підвищеного ризику.

Яким же було здивування копа, коли він побачив за кермом хлопчика 10 років – як з’ясувалося, сина заявниці. Він проїхав 321 км міжштатною автомагістраллю.

Обоє дітей були ображені на свою матір за те, що вона того вечора забрала у них їх електронні гаджети за те, що вони надто бешкетували, кажуть у поліції.

Діти здійснили проступок, який є кримінальним правопорушення. Однак мати відмовилася від звинувачень у викраденні авто, тож ювенальна поліція не стала арештовувати школярів.

Детективи допитали брата із сестрою та дійшли висновку, що ні мати, ні хто інший в родині з дітьми погано не поводиться, тож школярів відпустили додому.

Імен поліція не розголошує.

Як розповідало BitukMedia, поліція мексиканського міста Моклова заарештувала іграшку, яка нагадує ляльку Чакі із відомого слешера “Дитячі ігри”. Місцевий грабіжник на ім’я Карлос використовував її, аби лякати перехожих.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі