Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Копи заарештували ляльку Чакі – він разом зі спільником лякав перехожих (ВІДЕО)

Важливо

Поліція мексиканського міста Моклова заарештувала іграшку, яка нагадує ляльку Чакі із відомого слешера “Дитячі ігри”. Місцевий грабіжник на ім’я Карлос використовував її, аби лякати перехожих.

Про це повідомляє New York Post.

Карлос вклав у руки Чакі великий справжній ніж і таким чином погрожував перехожим вимагав гроші. Так він бешкетував на головній площі міста. Ймовірно, чоловік був у стані наркотичного спяніння, кажуть копи.

“Він наставляв ляльку в обличчя і цим лякав людей. Це – проступок і це те, через що його заарештували”, – повідомляють у поліції.

Однак, поліціянтка, яка за пропозицією журналістів одягнула наручники на Чакі і позувала так із лялькою, пізніше отримав догану – за несерйозне ставлення до своєї роботи.

Лялька Чакі – це культовий персонаж франшизи слешерів “Дитячі ігри”. За сюжетом, місцевий бандит, який володіє магією вуду, перед смертю переносить свою душу у ляльку Чакі. Після цього він починає нове полювання.

Як розповідало BitukMedia, маленька американка Браяр Роуз всюди бере з собою моторошну ляльку. Дівчинка вподобала її у крамниці товарів для Хелловіну. Мати припускала, що люди можуть бути здивовані або налякані лялькою. Але останнє, чого вона очікувала, – абсолютно чужі люди будуть зачаровані.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі