П’ятниця, 19 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Користувачі мліють: маленька дівчинка всюди носить з собою моторошну ляльку

Важливо

Вже близько року 4-річна американка Браяр Роуз всюди бере з собою моторошну ляльку. Дівчинка вподобала її у крамниці товарів для Хелловіну. Мати припускала, що люди можуть бути здивовані або налякані лялькою. Але останнє, чого вона очікувала, – абсолютно чужі люди будуть зачаровані.

Про це пише Washington Post.

Надихнутись святом, як того хотіла мати, 33-річна Бріттані Бірд з Флориди, вдалось з лишком. Тоді ще 3-річна донька націлилася у крамниці на ляльку демонічного вигляду і нізащо не захотіла випускати її з рук. “Я потрібна їй!” – благала мала.

Жінка була спантеличена, бо, за її словами, ніколи не любила нічого жахливого. А ця лялька, безумовно, “найстрашніша іграшка, яку коли-небудь бачила”. Шкіра пупса здається розірваною. Очі – чорні та заглиблені – загоряються червоним після натискання кнопки. Лялька також хихотить за командою.

Але її менша донька обійняла дивну ляльку і сказала, що відчуває з нею зв’язок. Бірд поступилась і придбала ляльку. Придбала, щоб швидко пошкодувати. Вона й гадки не мала, що малеча так захопиться новою іграшкою. Браяр Роуз назвала ляльку Моторошною Хлоєю і почала всюди брати її з собою. Хоча дівчинці не бракує інших ляльок, «вона так не любила жодну, поки в неї не з’явилася Моторошна Хлоя», – розповіла її мати.

“Люди витріщаються, і тоді мені, звісно, стає ніяково і здається, що я повинна все пояснити”, – каже Бріттані Бірд. Люди здебільшого вважають побачене милим –  і навіть чарівним. 25 серпня Бірд повела свою доньку у парк Disney World. Разом з Моторошною Хлоєю, звісно. Бірд вирішила одягнути свою дочку в костюм в стилі   “Будинку з привидами”, аби її лялька виглядала менш недоречною. Моторошну Хлою нарядили в сукню принцеси.

“Я вважаю це доречним”, – сказала Бірд, яка керує некомерційною Unicorn Hugs. Це організація, що підтримує хворих дітей, знайомлячи їх з кіньми в костюмах єдинорогів.

Хоча Бірд припускала, що лялька її доньки може здивувати людей – і, можливо, навіть налякати, – останнє, чого вона очікувала, — це те, що незнайомці просто млітимуть від дівчинки зі страшною лялькою. У кафе Браяр почастували особливим моторошним кексом від шеф-кондитера. А в локації “Будинок з привидами” запросили за лаштунки, щоб дослідити “таємницю” приміщення для прислуги. Мала “просто сяяла”.

Після візиту в Disney World мати розповіла про незвичайну ляльку своєї дочки у Facebook. “Моторошна Хлоя, може, і краде мою душу, поки я сплю, але ми якнайкраще використовуємо час, що залишився нам тут!” – пожартувала Бріттані.

І знов здивування! Люди були зачаровані жахливою іграшкою. Постом з кількома фотографіями Браяр з її улюбленицею поділились понад 13 тис. разів. 

Враховуючи реакцію користувачів, мати дівчинки створила сторічку в Instagram – робитиме пости про пригоди Браяр та Моторошної Хлої.

“Вони нерозлучні”, – пише Бірд. Донька щодня одягає “Кріпі Хлою” в ляльковий одяг і намагається якнайкраще поєднувати їхні вбрання. “На моє превелике розчарування, вона і спить з нею”.

Хоча Бірд спочатку була нажахана смаком своєї доньки до ляльок, вона починає інакше оцінювати все, що може запропонувати Моторошна Хлоя. І була зворушена тим, як незнайомі люди оцінюють незвичайний вибір її доньки.

“Мій чоловік каже, що ми повинні винести життєвий урок: ти повинен любити всіх, незалежно від того, як вони виглядають”, – сказала Бірд. І жартує: “Хвилююсь, щоб уся ця новознайдена слава не була планом Моторошної Хлої із захоплення світу. І лялька просто використовує Браяр та її  милосердну душу, щоб закріпитись”.

Як повідомляло раніше BitukMedia, гра з ляльками розвиває в дітей соціальні навички й емпатію та заохочує їх більше говорити про думки та емоції інших – це виявили дослідники з Університету Кардіффу.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі