Вівторок, 21 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Злочинці спробували викрасти шампанського на 600 тис. євро

Важливо

Французька поліція запобігла крадіжці двох вантажівок із оригінальним шампанським. Вміст кожної машини оцінють у близько 300 тис. євро.

Про це повідомляє ВВС.

Любителі винних пухирвців, які б’ють в ніс, викрали машини у самому серці провінції Шампань – біля міста Реймс. Злочин стався у ніч на минулу суботу.

На щастя, вантажівки були обладнані приладами для відстежування геолокації, тож правоохоронці вистежили їх, коли ті прямували до Парижа.

У кузові були пляшки Moët & Chandon, одного з найвідоміших брендів шампанського, повідомляє Le Parisien. Одна пляшка такого напою коштує в середньому 2,5 тис. грн.

Вантажівки наздогнали уже в самому Парижі – за 20 хв до його центру. Зловмисників переслідували дві поліцейські машини, злодії намагалися позбутися “хвоста” завдяки різкому повороту.

Правоохоронцям таки вдалося примусити одне авто зменшити швидкість та зупинитися, водій заскочив у легкове авто, яке тут же під’їхало, і зник. Інший водій покинув вантажівку неподалік.

Пляшки із шампанським лишилися цілими.

Як повідомляло BitukMedia, на 25 років можуть посадити у Нью-Йорку американця 28-річного Ленні Родрігеса Круза. Той тікав від поліції, спровокував масову ДТП, а коли сержант садив його в камеру, відкусив копу палець

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі