П’ятниця, 17 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Винуватець аварії відкусив копу палець – тепер може сісти на 25 років

Важливо

На 25 років можуть посадити у Нью-Йорку американця 28-річного Ленні Родрігеса Круза. Той тікав від поліції, спровокував масову ДТП, а коли сержант садив його в камеру, відкусив копу палець.

Про це повідомляє АР.

Подія відбулася незадовго до опівночі 20 вересня. Патрульний поліцейський помітив авто із незареєстрованими номерами, і попросив водія зупинитися.

Натомість Круз, який перебував за кермом, додав газу, вискочив на тротуар та помчав через нічний парк, розлякуючи перехожих.

Круз вчинив аварію із чотирма транспортними засобами, серед яких був непомаркований поліцейський автомобіль – його поставили як частину барикади, аби зупинити порушника. Один із водіїв авто потрапив в лікарню із серйозними травмами.

Круз був у стані алкогольного сп’яніння. Коли його спробували посадити у камеру, він вчепився у руку сержанта і відкусив тому дві фаланги безіменного пальця на лівій руці.

На судовому засіданні, яке відбулося у середу, прокуратура висунула Крузу наступні звинувачення: напад на поліцейського, керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння та без водійського посвідчення.

Як повідомляло BitukMedia, у Словаччині у селі Штеруси поліцейська камера на дорозі зняла авто, яке перевищило швидкість. За кермом сидів пес. За що саме оштрафували власника авто – невідомо.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі