Субота, 18 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Зовсім не смішно – село тероризує клоун у лячному костюмі

Важливо

Мешканці шотландського села Скелморлі занепокоєні появою на своїх вулицях чоловіка у костюмі клоуна. Вдягнений у стилі Пеннівайза незнайомець блукає вулицями, а нещодавно кинув виклик поліції – “спіймайте мене”.

Про це повідомляє SkyNews.

Клоун має сторінку у Facebook, де підписаний як Коул Деймос (Cole Deimos). Там персонаж зазначив, що “навчається у школі клоунів”.

Він записав віршоване відео-звернення. Там у віршованій формі відповів користувачам, що не бажає слави і золота. А всього лиш запрошує їх пограти у гру “сонне містечко” і відчути страх перед ним.

Поліції у цьому відео клоун кинув виклик – “спочатку спіймайте мене! Так, це виклик!”.

На відео у чоловіка змінений голос, а сама відеозйомка відбувається на любительстку камеру, через що зображення не чітке.

Поліція Скелморлі відповіла журналістам, що на клоуна ще ніхто із мешканців села не подавав заявку.

Пеннівайз – це персонаж із романів американського письменника Стівена Кінга. Являв собою іншопланетну істоту, яка харчувалася страхами, і тому набувала різноманітних подоб. Найулюбленішою подобою був клоун Пеннівайз.

Як розповідало BitukMedia, боятись клоунів – не соромно. Клінічні психологи з Університету Південного Уельсу розробили Анкету страху перед клоунами, щоб нарешті з’ясувати причини такої дивної і поширеної фобії. З’ясувалося, що люди жахаються клоунів частіше, ніж павуків, змій або чиєїсь крові.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі