Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Вчені визнали “мумії інопланетян” з Перу справжніми

Важливо

В мексиканському конгресі відбулося вже друге слухання щодо “тіл інопланетян”. Законодавці заслухали дослідників, які визнали автентичними трипалі перуанські мумії. У вересні їх було подано світу як потенційний доказ існування нелюдських форм життя. Щоправда, науковці відмовилися засвідчити, що останки були позаземними.

Про це повідомляє Reuters.

7 листопада перед конгресменами знову виступив журналіст та уфолог Хайме Мауссан, який ще у вересні продемонстрував там так звані останки прибульців – два крихітних “тіла”, які мали по три пальці на кожній руці та видовжені голови. Він заявляв, що їх виявили на плато Наска у Перу.

Цього разу Мауссан прийшов без “доказів” і зосередився на спробі довести, що подані ним зразки не є підробкою.

Скрін з презентації Хайме Мауссана в Конгресі Мексики 7 листопада 2023 року. Фото – AP Photo/Marco Ugarte

В якості експерта Хайме Мауссан залучив антрополога Роджера Зунігу з Національного університету Алоізія Гонзагі в Іці, Перу. Вчений розповів, що за останні чотири роки вивчив п’ятьох подібних “мумій прибульців” і назвав їх справжніми. Він сформулював так: “Не було абсолютно жодного людського втручання в процеси фізичного або біологічного формування цих істот”.

Він також ознайомив конгресменів з листом від його 11 колег, які підтверджують його слова. Однак у ньому сказано, що вчені не вважають мумії з Перу істотами позаземного походження.

На слуханнях також виступив аргентинський хірург Селестіно Адольфо Піотто. Він заявив, що вивчення аналізів та зображення істот, вважає їх “версією сучасної людини, яка еволюціонувала”.

Також слово було надано мексиканському реперу Клаудіо Ярто. Він заявив, що особисто бачив НЛО і закінчив виступ читанкою під оплески присутніх.

Слухання у Мексиці організував Серхіо Гутьєррес Луна, законодавець від правлячої партії Морена та претендент на посаду губернатора штату Веракрус. Гутьєррес Луна сказав, що Конгрес не зайняв позицію щодо теорій, висунутих під час слухань, але наголосив на важливості прислухатися до “всіх голосів, усіх думок”.

Хайме Мауссан припускає, що Мексика може стати першою країною в світі, яка визнає присутність інопланетян на Землі.

Як розповідало раніше BitukMedia, вчені створюють у Шотландії центр особливого реагування. Його завдання –  виробити стратегію поведінки людства після виявлення інопланетної цивілізації. При цьому вони занепокоєні тим, що люди не готові до зустрічі з позаземним життям.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі