Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Ми не самотні!”: журналіст приніс до Конгресу тіла двох прибульців (ВІДЕО)

Важливо

Муміфіковані тіла одразу двох прибульців продемонстрував під час парламентських слухань, присвячених НЛО, мексиканський уфолог та журналіст Хайме Мауссан. За словами чоловіка, останки виявили під час розкопок у Перу. Аби депутати не засумнівалися в його правдивості, він закріпив свої слова присягою.

Про це повідомляє Daily Mail.

У будівлі Конгресу Мексики ентузіаст-уфолог Хайме Мауссан продемонстрував мумії, які нібито є останками загиблих на Землі прибульців.

Уфолог приніс із собою дві скрині з невеликими вікнами, де лежали невідомі тіла химерного вигляду. За його словами, одне з тіл було знайдено у Куско (Перу).

Свої докази Муассан продемонстрував під час публічних слухань у Палаті депутатів, які мають на меті закласти основи законодавства щодо невідомих аномальних повітряних явищ.

Під присягою Хайме заявив, що ці зразки досліджував Автономний національний університет Мексики (UNAM). Радіовуглецевий аналіз показав, що останкам вже понад тисячу років. При цьому їхній генетичний код на 30% відрізняється від людського.

“Ці істоти не є частиною нашої земної еволюції… Це не істоти, знайдені після падіння НЛО. Вони були знайдені в шахтах з діатомовими водоростями, а пізніше скам’янілі”, – заявив Мауссан. “Ці розумні істоти жили з нами, з людьми. Ми не самотні!”. Він також зазначив, що після цього відкриття наука ніколи не буде такою, як раніше.

За словами вченого, загалом було виявлено близько 14 тіл гуманоїдів. Аналізи показали, що форма черепа прибульців схожа на череп птахів. У невідомих істот були тонкі та легкі кістки, а от зубів немає.

Хайме Мауссан десятки років займається темою НЛО та пошуком позаземних цивілізацій. Він вважається провідним експертом з цієї теми, хоча деякі його висновки визнавали помилковими. Зокрема, у 2017 році Мауссан взяв участь у дослідженні п’яти мумій з Перу на плато Наска, серед яких була істота з подовженим черепом, на кожній кінцівці якого було по три пальці. Тоді уфолог стверджував, що ця мумія має позаземне походження, але виявилося, що це тіло людської дитини.

Нагадаємо, раніше слухання щодо невідомих аномальних повітряних явищ пройшли і в Конгресі США. На них виступив, зокрема, і екс-агент ЦРУ Девід Граш. Він звинуватив американську владу у прихованні фактів контактів з позаземними технологіями. За його словами, чиновники, починаючи з 1930-х років, бояться оприлюднювати випадки виявлення НЛО, які потрапили в аварію на Землі. І це при тому, що сама влада їх таємно “вивчала”. Граш заявив і про те, що позаземні матеріали з кораблів, що впали, знаходяться на секретному зберіганні в Пентагоні. За даними Politico, станом на квітень 2023 року Пентагон зафіксував близько 650 інцидентів з невідомими літальними об’єктами.

Невдовзі після цих слухань влада США запустила інтернет-портал AARO (Управління з вивчення аномальних явищ усіх сфер). Там публікують звіти про дивні явища в атмосфері Землі. Але роблять висновки винятково на результатах наукових досліджень.

Як розповідало раніше BitukMedia, японські дослідники розгадали таємницю походження моторошної “мумії русалки”, яка була предметом поклоніння, кошмарами та джерелом таємниць протягом сотень років.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі