Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Мексиканські “мумії інопланетян” виявилися ще страшнішими, ніж думали

Важливо

Мумії невідомого походження, знайдені мексиканським журналістом Хайме Мауссаном і продемонстровані ним як останки інопланетян, насправді можуть мати більш загадкову природу. Про це заявив уфолог Вілл Галісон. Чоловік каже, що бачив ті самі постаті зблизька, і вони виявилися зовсім не інопланетянами, а чимось страшнішим.

Про це розповідає Daily Mail.

Уфолог Вілл Галісон, близький друг археолога, який першим проаналізував так званих “інопланетян”, сказав, що “трупи” — це “манекени”, яким щонайменше тисяча років. І, швидше за все, вони виготовлені з останків тварин та людини. Ймовірно, з ритуальною метою. А голови їх дивовижно схожі на черепи альпак.

В інтерв’ю на телебаченні Галісон розповів, що він двічі відвідував Перу і навіть зняв зліпок з однієї з голів такої мумії.

Пригадав Галісон і те, що всередині “мумій” знайшли яйця, і це було одним з доказів їхнього нелюдського походження, але уфолог заявляє, що вони більше схожі на цілком звичні яйця рептилій. Хоч і не зовсім зрозуміло, навіщо їх поклали у животи “мумій”.

Тепер уфолог, звісно, більше не вірить у те, що мумії “прилетіли на тарілці” – він вважає, що їх створили давним-давно. Ось тільки для чого — на це запитання важко відповісти.

Нагадаємо, у вересні муміфіковані тіла одразу двох прибульців в будівлі Конгресу Мексики продемонстрував під час парламентських слухань, присвячених НЛО, мексиканський уфолог та журналіст Хайме Мауссан. За словами чоловіка, останки виявили під час розкопок у Перу. Аби депутати не засумнівалися в його правдивості, він закріпив свої слова присягою.

Уфолог приніс із собою дві скрині з невеликими вікнами, де лежали невідомі тіла химерного вигляду. За його словами, одне з тіл було знайдено у Куско (Перу). Мумії мали трипалі руки, маленький зріст і великі голови без зубів.

“Ці істоти не є частиною нашої земної еволюції… Це не істоти, знайдені після падіння НЛО. Вони були знайдені в шахтах з діатомовими водоростями, а пізніше скам’янілі”, – заявив Мауссан. “Ці розумні істоти жили з нами, з людьми. Ми не самотні!”.

Тепер США просять поділитися зразками “прибульців” зі світовою спільнотою. Наприклад, астрофізик Девід Сперджел. Звісно, якщо такі зразки існують.

Загалом, каже Вілл Галісон, теорія про інопланетне походження останків поки що не підтверджується. Напевно, пролити світло на справжню природу тіл могла б людина, яка показала їх публіці — Хайме Мауссан. Проте з моменту ефектного засідання у мексиканському парламенті, де відбулася “презентація”, він більше не з’являвся на публіці.

Не виключено, що проблема у претензіях влади Перу до журналіста. Країна звинувачує Хайме у незаконному вивезенні мумій.

Як розповідало раніше BitukMedia, схожу мумію нещодавно виявили в Японії — цю моторошну істоту – мумію русалки, як з’ясувалося, теж зробили за старих часів з риби та кісток мавпи.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі