Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Одяг майбутнього: компанія Adobe випустила сукню, що змінює колір і візерунок (ВІДЕО 🔥)

Важливо

Американська компанія Adobe під час конференції Adobe Max 2023 презентувала інтерактивну сукню з анімацією. Вона може ефектно змінювати колір і візерунок просто на людині. Виріб отримав назву Project Primrose. Виглядає не практично, але вражаюче.

Про це повідомляє The Verge.

Під час заходу ведуча вийшла на сцену, здавалося б, у звичайній сукні, але шокувала глядачів, коли сукня раптово змінила колір з матово-білого на срібний. Потім окремі елементи сукні змінювали колір, створюючи унікальні візерунки в режимі реального часу.

Сукня складається з гнучких текстильних дисплеїв зі вшитими сенсорними датчиками. Вона поки що доступна лише у двох відтінках — білому та срібному. Крім того, на тканині сукні можна програвати анімацію. Змінювати колір і візерунок можна натисканням кнопки або просто під час руху.

У компанії Adobe зазначили, що згодом дизайнери зможуть застосовувати технологію в одязі, для меблів та інших поверхонь.

Раніше Adobe вже демонструвала технологію “розумної дисплейної тканини”, але тільки на плоскому полотні та на невеликій сумочці.

В Adobe зазначили, що мода не повинна бути “статичною”, а технології можуть створити більше можливостей для самовираження та “перетворити одяг на полотна для творчості”. Втім про комерційні перспективи продукту в компанії поки що не розповіли.

Як розповідало раніше BitukMedia, в Японії знайшли першу квітку, яка змінює забарвлення багато разів.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі