П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Джаред Лето видерся на Емпайр-стейт-білдинг, щоб анонсувати тур свого гурту (ВІДЕО)

Важливо

Американський актор і музикант Джаред Лето піднявся на хмарочос Емпайр-стейт-білдінг і пошкодив руку. Він видерся на зовнішню частину визначної пам’ятки Нью-Йорка в рамках промо до світового турне свого гурту Thirty Seconds to Mars. Висота будівлі без врахування шпилю – майже 400 метрів.

Про це повідомляє Los Angeles Times.

За даними видання, Лето піднімався східною частиною хмарочоса зі страховкою. Сходження 51-річний артист розпочав на 86-му поверсі і дістався останнього, 104-го. На це актор витратив майже 20 хвилин. “Було неймовірно спостерігати за містом у променях світанку”, — зазначив Лето.

“Щиро кажучи, я більше хвилювався, ніж нервував. Але, зізнаюсь, це було дуже, дуже важко. Це було набагато складніше, ніж я думав”, – поділився Лето в інтерв’ю Today.

За словами виконавця, підйом потребував значної витривалості. Також він розповів, що на будівлі було багато гострих кутів, через що він пошкодив руку.

Вже на верхівці хмарочоса, біля шпилю, Лето анонсував тур свого гурту Thirty Seconds to Mars. Гурт гастролюватиме по всьому світу з березня до вересня 2024 року з новим альбомом. “Багато в чому цей альбом про те, як наслідувати свою мрію і змушувати себе робити неможливе”, — написав пізніше Лето у соціальній мережі.

Джаред Лето на верхівці Емпайр-стейт-білдінг. Фото – Facebook/ Jared Leto

Джаред Лето став першою людиною у світі, якій офіційно дозволили піднятися на нью-йоркський Емпайр-стейт-білдінг. Відомо, що до Лето на останній поверх цього хмарочосу заліз французький скелелаз Ален Робер. Знаний на весь світ “Людина-Павук” здійснив “сходження” в середині 1990-х. При цьому офіційного дозволу від влади Нью-Йорка Робер не мав.

Як розповідало раніше BitukMedia, американський журнал People обрав найсексуальнішого чоловіка 2023 року.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі