П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Зворушливо до сліз – пса підкинули у притулок із запискою, там колишньому власнику відповіли

Важливо

Колишній власник пса Майло підкинув його під притулок LifeLine Animal Project в американській Атланті разом зі зворушливою супровідною запискою. Зоозахисники взяли до себе тварину і написали відкритого листа власнику у відповідь.

Про це пише New York Post.

“Будь ласка, не судіть мене лише за цим вчинком. Я просто намагаюся зробити те, що буде найкращим для мого цуценяти. Я намагався знайти йому дім і прийомних господарів. Я не можу забезпечити ні його, ні себе. Це єдиний шлях. Я знаю, що ви заберете його, і він у безпеці. Він милий, дуже добре вихований і навчений”, – ішлося у повідомленні.

Власник також вказав ім’я цуценяти, його вік, інформацію про вакцинацію, улюблені ласощі; що він добре ладнає з котами та іншими собаками, і що Майло любить обійми та подрімати.

Притулок опублікував на своїй сторінці відкритого листа до власника Майло. Зооактивісти відзначили, що це дуже сміливий вчинок, – не побоятися призирства й осуду, а постаратися зробити все, аби улюбленець отримав усе необхідне.

Притулок запропонував допомогти із прихистком обом – і Майло, і його власнику, аби лиш ці двоє воз’єдналися. Однак той, хто покинув цуценя, так і не прийшов. Але історія збурила місцеву громадськійсть.

Тож для Майло підібрали нову родину. Він зараз живе у гарному будинку.

“Ми не хотіли, аби цей солодкий хлопчик зіпсувався у притулку без належного догляду”, – прокоментували співробітники.

Як розповідало BitukMedia, тропічній рибці Pomacanthus paru із зоопарку Денвера (США) зробили комп’ютерну томографію. Була потреба з’ясувати причину її дивної манери плавати на боку. І обстеження допомогло!

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі