Середа, 1 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Санітарні працівники перерили 20 тонн сміття заради чужої обручки (ВІДЕО)

Важливо

У США санітарні працівники перерили 20 тонн сміття заради чужої обручки. А все тому, що житель американського міста Віндхем, штат Нью-Гемпшир, необережно викинув обручку дружини у смітник.

Про це повідомляє інформагентство UPI.

Кевін Батлер викинув у смітник серветку, в якій, як виявилося, дружина загорнула свою обручку та інші каблучки. Жінка загорнула їх у серветку, щоб просушити після чищення. Коли дружина почала всюди шукати свої прикраси, чоловік зрозумів, що сталося. До цього моменту сміття вже встигли вивезти і доправити на транзитну станцію, звідки пізніше воно має вирушити на звалище.

Батлер поїхав на транзитну станцію та пояснив ситуацію її керівнику. Той погодився допомогти. Співробітники станції переглянули записи з камер спостереження і визначили, в яку зону могло потрапити сміття з будинку Батлера. Там було близько 20 тонн сміття, яке їм довелося перерити, перш ніж вони знайшли потрібну серветку.

Американець був дуже радий, що обручки повернулися, хоча для цього і довелося перекинути гору сміття. «Я не порадив би нікому повторювати це. Але щоб повернути обручки, я зробив би це ще тисячу разів», — заявив він.

Батлер подякував співробітникам станції та пригостив їх піцою.

Як розповідало раніше BitukMedia, поліція канадського міста Пентіктон оприлюднила заяву про розшук власника обручки. Прикрасу у міському каналі випадково знайшов місцевий плавець. Як виявилось, вона пролежала на дні 17 років. А тепер повернулась до власника.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі