Четвер, 18 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Як нова – загублена 17 років тому обручка повернулась до власника

Важливо

Поліція канадського міста Пентіктон оприлюднила заяву про розшук власника обручки. Прикрасу у міському каналі випадково знайшов місцевий плавець. Як виявилось, вона пролежала на дні 17 років. А тепер повернулась до власника.

Про це передає CBC News.

На щастя, обручка не була безіменною. Гравіювання з іменами – Стефані та Ноель – допомогло її поверненню власнику.

Поліцейське оголошення потрапило на очі тестю Ноеля Ніссена. «Мій тесть звернувся до мене. Він побачив статтю на сайті новин і надіслав її мені зі словами: “Ваше?”, – розповів Ніссен з міста Келоуна, що у Британській Колумбії.

Як виявилось, обручка вважалась навіки загубленою цілих 17 років.

“Я загубив цю обручку так давно, і був просто в цілковитому шоці”, – розповів чоловік.

Ноель сказав, що загубив обручку 17 років тому. Це сталось під час літньої поїздки з кількома друзями лише за кілька років після весілля. Молоді люди плавали по каналу в Пентіктоні. Відсутність обручки чоловік помітив значно пізніше, коли вже сидів у машині. 

“Що сталось – те сталось”, – вирішило подружжя. Шанс знайти обручку Стефані та Ноель оцінили як мізерний, а тому й не шукали. Натомість чоловік придбав нову, значно дешевшу. З обручкою за 50 доларів так і проходив всі ці роки.

За дивним збігом обставин та перша обручка повернулась до Ноеля саме напередодні 20-річчя його весілля з дружиною Стефані. 

Подружжя Ніссен напередодні 20-річчя шлюбу. Фото – CBC News.

Приємно здивував його і стан прикраси. «Ви не повірите, вона як нова після 17 років в каналі. Чекав, що роки у воді і піску не пройшли дарма і помилився», –  зауважив Ноель Ніссен.

А от віддячити чесному пловцю подружжя Ніссен так і не змогло. Чоловік забажав зберегти анонімність. 

Як повідомляло раніше BitukMedia, в американському штаті Монтана знайшли загублений фрагмент одного із папірусів Мертвого моря. Власник каже, що її мама отримала його як подарунок в Єрусалимі у 1965 році.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі