Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Дружина покинула нареченого задля роботи на найвіддаленішому поштамті світу

Важливо

Британський благодійний фонд UK Antarctic Heritage Trust відібрав чотирьох жінок для роботи у найвіддаленішому поштовому відділені світу – на острові Ґудьє в Антарктиді. Одна із них нещодавно відгуляла весілля.

Про це повідомляє The Guardian.

Охочих працювати на острові Ґудьє у затоці Порт-Локрой  було аж 6 тис. Серед них охоронці антарктичної спадщини провели конкурс.

Чотирьох жінок, яких обрали, звати Майрі Хілтон, Люсі Бруццоне, Клер Баллантайн і Наталі Корбетт. Протягом п’яти місяців вони житимуть за мінусових температур на острові, який не має постійного населення, без електрики і каналізації, і  спатимуть на двох’ярусних ліжках.

31-річна Корбетт (на фото друга ліворуч, між Хілтон і Бруццоне) нещодавно одружилася. Але жінка вирішила, що справи сімейні зачекають – як і її недавній наречений. Відмовилася вона і від магазину із аксесуарами для домашніх улюбленців, який тримала у Гемпширі. Тепер вона буде керувати сувенірним магазином у найстарішій постійній британській базі на Антарктичному півострові.

30-річна Хілтон із Шотландії (перша ліворуч). Вона отримала PhD із біології збереження видів в австралійському виші. Буде моніторити колонію із 1,5 тис. пінгвінів-шкіперів на острові.

40-річна Бруццоне (у хутряному капюшоні) із Лондона буде керувати місією. Каже, що це мрія усього життя. До того вона працювала чотири місяці як голова місії на норвезькому Шпіцбергені.

23-річна Баллантайн (крайна праворуч) закінчила Оксфорд – отримала магістра з наук про Землю. Вона відповідатиме за близько 80 тис. поштових листівок, які протягом року розсилають із Ґудьє у більш ніж 100 країн світу.  

Жінкам допомагатиме шотландка Віккі Інгліс, яка працювала на поштовому відділенні до того.

Острів ніхто не відвідував більше двох років через пандемію коронавірусу, але зазвичай він приймає близько 18 тис. людей на рік. Гості прибувають на полярне літо, яке триває – з точки зору північної півкулі – із листопада по березень.

Як повідомляло BitukMedia, хорватські молодята Крістіян і Андреа Іличич провели весільну подорож, проїхавши 700 км на вагонах із залізною рудою по африканській пустелі у Мавританії. Обоє мають великий досвід у мандрівках. Тож вирішили відсвяткувати весілля так, щоб запам’яталося.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі