Середа, 1 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Пара здійснила весільну подорож верхи на вагонах залізної руди у пустелі

Важливо

Хорватські молодята Крістіян і Андреа Іличич провели весільну подорож, проїхавши 700 км на вагонах із залізною рудою по африканській пустелі у Мавританії. Обоє мають великий досвід у мандрівках. Тож вирішили відсвяткувати весілля так, щоб запам’яталося.

Про це подружжя розповіло CNN.

Крістіян говорить, що відвідав близько 150 різних пам’яток і подій під час мандрівок. Його, як і дружину, вразити чимось важко.

“Цього разу це мало бути щось зовсім інакше”, – каже він. Тож вони вирішили проїхати 700 км мавританською пустелею – від шахтарського міста Зуерат до портового Нуадібу. Молодята фотографувалися всіляко на купах руди. Фото набрали більше 40 тис. переглядів у Instagram.

02 honeymoon iron ore train Mauritania
Фото: Antonio Filipovic/Iluminol Digital

“Руда була скрізь. Одяг, повітря, їжа, все. Це було справжнє диво, що ми зберегли білу весільну сукню – переважно – білою для зйомок!”, – пригадує із захопленням Крістіян.

Поїздка на потягу із залізною рудою пустелею останнім часом стала для блогерів-екстремалів чимось на кшталт обряду ініціації. Відео з такими витівками час від часу з’являються у мережі. Але витримати її можуть далеко не усі.

01 honeymoon iron ore train Mauritania
Фото: Antonio Filipovic/Iluminol Digital

Поїздка триває 20 годин, учасникам доведеться пережити температуру під 45 градусів Цельсія і дихати розпеченими частинками руди і піску, які приносить вітер. Ну й їхати на вантажному вагоні – це просто небезпечно. Завжди.

Однак Крістіян каже, що поїздка перевершила усі очікування і такі тури явно недооцінені. Потім зробив зупинку в одному із сіл і місцеві провели для молодят двогодинну традиційну весільну церемонію. Вона супроводжувалася танцями, грою на барабанах та співами. Крістіяна та Андреа одягнули їх у традиційні мавританські костюми.

03 honeymoon iron ore train Mauritania
Фото: Antonio Filipovic/Iluminol Digital
05 honeymoon iron ore train Mauritania
Фото:Antonio Filipovic/Iluminol Digital

“Здається, ми з Андреа одружилися двічі. Це була подорож усього нашого життя. Ніколи не забуду”, – каже чоловік.

Як повідомляло BitukMedia, американець Стівен Бергер і Енні Макдональд із канадської Оттави познайомилися 1981-го. Невдовзі у дівчини діагностували лімфому. Казали, що вона може не прожити трьох років. Але пара зараз має чотирьох дітей і об’їздила 95 країн.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі